Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ruimtelijke onderbouwing

Ruimtelijke Onderbouwing - Pasmaat


Pasmaat Ecologie


Pasmaat advies kan u ook adviseren en begeleiden in het kader van Natuurtoetsen, Ecologische onderzoeken en door het maken van een quickscan Wet Natuurbescherming.


Vaak worden in een project te laat acties uitgezet, zoals een natuurtoets of quickscan Flora en Fauna, waardoor een project grote vertraging kan oplopen of zelfs door een rechter aan een einde wordt geholpen.


Wij zijn een meedenkend bureau om tot oplossingen te komen of problemen juist te voorkomen, door tijdig uw project te beoordelen, risico's in te schatten en te bezien hoe uw project doorgang kan vinden, terwijl u toch voldoet aan de wettelijke eisen. Daarnaast vinden wij het ook erg belangrijk dat voor dieren en planten voldoende gebied over blijft en deze worden beschermd, los van de wettelijke plicht hiertoe. Maar ook in uw project weten wij zeer waarschijnlijk een manier te vinden dat uw project kan doorgaan met oog voor de nodige natuurwaarden.


Pasmaat advies kan u goedkoop en snel helpen aan gedegen onderzoek en een gedegen onderbouwing om problemen tijdens of na het proces te voorkomen. Als er een probleem ontstaat kan Pasmaat advies met u meedenken hoe dit op te lossen is.


Ook voor complexe natuurtoetsen (vleermuizen, water-ecologie) kan Pasmaat advies u adviseren en helpen. Wij werken samen met experts op deze gebieden die allemaal één richting op denken: hoe is een project mogelijk te maken en hoe zijn belemmeringen om te draaien naar oplossingen?


Een quickscan Flora en Fauna kan Pasmaat advies al aanbieden vanaf €350,00 ex btw. Pasmaat werkt door heel Nederland en België.


Informatie? Bel 06 20 444 859 of mail naar [email protected]